Prinsesse Estelle og prins Oscar stjal showet

Den svenske tronarving og hendes lillebror ventede utålmodige på balkonen

Det er tydeligvis ikke kun de voksne i den svenske kongefamilie, der har set frem til, at kong Frederik og dronning Mary i dag er kommet på officielt besøg i Sverige.

Det gælder også for svenskernes fremtidige dronning, nu 12-årige prinsesse Estelle, og hendes lillebror, prins Oscar, der fyldte 8 år i marts. 

Ventede utålmodigt på balkonen

I hvert fald ventede de utålmodigt, med hver sit Dannebrog, på balkonen på slottet i Stockholm, da det danske kongepar nærmede sig.

Frederik og Mary ankom til Sverige ombord på Kongeskibet Dannebrog og blev her afhentet af kronprinsesse Victoria og prins Daniel i den kongelige chalup 'Vasaorden' og sejlet til Skeppsbron i det centrale Stockholm, hvor det svenske kongepar stod klar til at byde velkommen.

Carl Philip og Sofia er der også

Herfra gik de kongelige, med det svenske kronprinsessepar på behørig afstand bag de to kongepar, til fods op på slottet, hvor der var arrangeret frokost.

Her stødte så også prins Carl Philip og prinsesse Sofia sig til selskabet  - sammen med utålmodige prinsesse Estelle og prins Oscar.

Prinsesse Estelle og prins Oscar står klar med hver sit Dannebrog på balkonen på slottet i Stockholm.
Kongeligt fællesfoto fra slottet i Stockholm. Fra venstre er det prinsesse Sofia, prins Carl Philip, dronning Mary, kong Frederik, kong Carl Gustaf, dronning Silvia, 8-årige prins Oscar, kronprinsesse Victoria, 12-årige prinsesse Estelle og prins Daniel.

 

Powered by Labrador CMS