Forbrugerrådet vil se på billige bryster

29. februar 2012 14:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Forbrugerrådet vil se på billige bryster
Billede mangler

Forbrugerrådet kalder det problematisk, at man kan shoppe billige kosmetiske operationer på nettet.
De vil nu se markedsføringsloven efter.
Forbrugerne kan i disse tider nyde godt af tilbud på alt fra restaurantbesøg, biografture og hotelovernatninger. Men på det seneste har det også været muligt at shoppe billige kosmetiske operationer som eksempelvis brystforstørrelser på nettet.
Og det kan være et problem, siger sundhedspolitisk medarbejder forbrugerrådet, Sine Jensen, til Newspaq.
“Vores grundlæggende holdning er, at hvis man skal have foretaget en operation skal det ske på et oplyst grundlag. Og hvis man kun får 13 timer fra man har set tilbuddet til man skal beslutte sig, så mener vi ikke, det er tid nok til, at man kan træffe en ordentlig beslutning,” siger hun.
Forbrugerrådet ønsker derfor at få lavet et serviceeftersyn af markedsføringsloven, så den matcher det marked, der er i dag.
“Vi ser flere og flere eksempler på tilbud på kosmetiske operationer, og markedsføring på det kosmetiske område generelt. Derfor mener vi, det er vigtigt at få lavet et serviceeftersyn af markedsføringsloven. Specielt på sundhedsområdet,” siger hun.
Og der er umiddelbart politisk opbakning til at få lavet et serviceeftersyn. De Radikales sundhedsordfører er klar til at tage det op.
“Vi skal se på, om det er rimeligt, at ydelser, der har langsigtede konsekvenser og som er svære at ændre på, når man har fået det foretaget, kan markedsføres på samme måde som køkkenudstyr og fastfood,” siger hun til DR.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu