Hård Masters-debut for Thorbjørn Olesen

11. april 2013 22:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hård Masters-debut for Thorbjørn Olesen
Billede mangler

Det 23-årige danske stortalent i golf Thorbjørn Olesen så virkelig frem til sin første optræden i en major – endda den presigefulde US Masters – da han for et par uger siden var så uheldig at blive involveret i et mindre færdselsuheld, hvor hans bil blev påkørt, og han selv pådrog sig nogle knubs, der gik ud over træningen op til turneringen.

 

Han nåede at blive klar til Augusta National i Georgia, men det siger sig selv, at den krævende bane ikke bliver lettere at spille uden den rette forberedelse.

Og måske var det de faktorer, der spillede ind, da Thorbjørn Olesen måtte notere en runde i 78 slag på sit scorekort efter torsdagens første runde på banen.

Det begyndte ellers fint med en birdie på tredje hul, men så begyndte banen at bide fra sig, og Olesen måtte indkassere bogeys på fjerde, sjette og syvende hul.

En lignende lussing fik danskeren med en dobbeltbogey på 10. hul efterfulgt af endnu et tabt slag på 11. hul.

Og helt galt gik det på dagens sidste to huller, hvor Thorbjørn Olesen fik en bogey på 17. hul og efterfølgende endnu en dobbeltbogey på 18. hul.

Så hjalp det ikke meget, at Olesen præsterede tre birdies, for han sluttede torsdagen seks over par, og det betyder sandsynligvis, at danskeren næppe vil klare sig videre til weekendens finalerunde i sin første optræden på den legendariske bane.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu