Familien taler ud om Sidney Lee

For første gang taler familien om, hvordan han var som barn og om hans rolle i reality-verdenen

Udgivet Opdateret

Den både berømte og berygtede, afdøde reality-konge Sidney Lees liv bliver af TV 2 til en dokumentar, hvor både hans familie og hans egen stemme spiller centrale roller. 

Det skriver mediet i en pressemeddelelse. 

Sidney Lee døde i maj 2022 i en alder af 43 år.
Sidney Lee døde i maj 2022 i en alder af 43 år.

Familien taler ud

I dokumentaren har TV 2 nemlig genskabt Sidney Lees stemme med kunstig intelligens, og han kommer således til at "fortælle om sin egen død".

Her kommer hans allernærmeste familie til orde og fortæller om, hvordan han var som barn, og hvilken rolle familien havde i hans kendisliv. 

Sidneys mor Bente taler ud efter tabet af sønnen
Sidneys mor Bente taler ud efter tabet af sønnen

Bror stod af

 - Jeg kan huske det første - det her wrestlingprogram ('Blod, sved og springskaller' red.) - der inviterede han hjem til at sidde og se det, da det blev sendt. Jeg synes, det var fantastisk, at han var med. 'Hey, du er i fjernsynet! Fedt!' Da han så begyndte på flere af de næste, sådan nogle datingprogrammer, der stod jeg lidt hurtigere af, siger broren Troels.

Hele programmet i gennem skal det foregive, at Sidney Lee selv fortæller om sit liv og sin død. Det har hans familie givet samtykke til, og derudover mener hans nærmeste, at den ukronede reality-konge ville have elsket at blive genskabt af kunstig intelligens. 

Sidney Lee startede sit liv i rampelyset i programmet 'Blod, sved og springskaller'.
Sidney Lee startede sit liv i rampelyset i programmet "Blod, sved og springskaller".
Powered by Labrador CMS