Loft orienterede V-gruppeformand om Thornings sag

4. april 2013 13:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Loft orienterede V-gruppeformand om Thornings sag
Billede mangler

Tidligere departementschef i Skatteministeriet Peter Loft orienterede Venstres gruppeformand, Kristian Jensen (V), om Thornings skattesag. Det fortæller han under afhøringen i Skattesagskommissionen torsdag.

 

Peter Loft skrev i en mail til Kristian Jensen, der også er tidligere skatteminister, at man i sagsbehandlingen af Thorning-parrets sag har bedt om at få supplerende oplysninger.

Kommissionens udspørger, Lars Kjeldsen, vil vide, om det ikke er at overskride tavshedspligten at komme med den oplysning til en udenforstående person.

»Det er nok en oplysning, jeg ikke burde have videregivet. Han har være minister i seks år, jeg kender ham godt. Det var ikke for at give ham et forspring eller insiderinformation, han kunne bruge til noget. Det var sådan en venskabelig, nå hvad kommer der ud af det?,« siger Peter Loft.

Den tidligere departementschef forklarer sig torsdag for første gang i Skattesagskommissionen, der blandt andet har til opgave at afklare, om der er fundet magtmisbrug sted i forbindelse med lækagen af Helle Thorning-Schmidt (S) og ægtemanden Stephen Kinnocks skattesag til dagbladet BT.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu