Trækker sig som DR-vært

Komiker Jonatan Spang trækker stikket som vært på satireprogrammet "Tæt på sandheden" i en periode. - Jeg er træt, skriver han på Facebook

Udgivet Opdateret

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Jonatan Spang tager pause fra DR's satireprogram 'Tæt på sandheden' for at genopbygge sin energi.

Programmet fortsætter uden Spang og vil i den kommende uge have Esben Pretzmann som vikarisk vært.

'Tæt på sandheden' har kørt siden 2017 og har produceret over 135 afsnit fordelt på 12 sæsoner.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Seere af DR's satireprogram "Tæt på sandheden" må den kommende tid undvære showets faste vært Jonatan Spang.

I et opslag på Facebook skriver komikeren, at han har måttet erkende, at han gennem en længere periode har trukket på sine reserver.

Tilbage med anden vært

- Jeg er træt og for at kunne genoprette min energi, har jeg brug for at holde en længere pause, lyder det fra Jonatan Spang.

Pausen betyder, at denne uges "Tæt på sandheden" udgår. Programmet vender dog tilbage igen i næste uge med en vikar i Spangs stol.

"Tæt på sandheden" udgår i denne uge og fra næste uge er en vikar hyret ind, da programmets faste vært Jonatan Spang tager en pause fra programmet. (Arkivfoto).

Tag godt imod ham

- I næste uge sætter den dygtige og utroligt sjove Esben Pretzmann sig bag skrivebordet. Jeg håber, I vil tage rigtig godt imod ham og passe på hinanden, indtil jeg er tilbage igen, skriver Jonatan Spang.

"Tæt på sandheden" har eksisteret siden 2017 og er et ugentligt satireprogram, der ser på aktuelle nyhedshistorier med humoristiske briller.

Flere end 135 programmer

Ifølge Jonatan Spang er der indtil videre blevet lavet mere end 135 afsnit af programmet, der i øjeblikket er i gang med sin sæson nummer 12.

Jonatan Spang startede karrieren som standupkomiker og har flere one-man shows bag sig.

Derudover har han medvirket som skuespiller i flere film og teaterforestillinger og var i en periode teaterdirektør for Nørrebro Teater.

Powered by Labrador CMS