Resistente campylobacter bakterier i Aldi-kyllinger

16. juli 2012 21:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Resistente campylobacter bakterier i Aldi-kyllinger
Billede mangler

Fødevarestyrelsen finder resistente campylobacter bakterier i hele ferske kyllinger fra Tyskland solgt i Aldi-butikker på Sjælland.
 
Har du købt hele ferske kyllinger i Aldi-butikker på Sjælland inden for den nærmeste stykke tid, så tjek lige kyllingen en ekstra gang.
 
Der er nemlig ved analyse påvist resistente campylobacter bakterier i et parti ferske kyllinger fra Tyskland. Kyllingerne er markeret mindst holdbar til den 10. juli 2012.
 
Hvis kødet ikke varmebehandles/gennemsteges, kan der opstå infektion med campylobacter. Symptomer er blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.
 
Mindst holdbar til ” dato er overskredet, men forbrugere, der stadig måtte have varen liggende hjemme, opfordres til at levere varen tilbage til den butik, hvor den er købt eller kassere den.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu