’Den værste dag i mit liv

5. marts 2013 21:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
’Den værste dag i mit liv
Billede mangler

Natten til søndag sad Nicklas Bendtner bag rettet i en bil med en alkoholpromille på 1,75. Hans kørekort var ikke gyldigt, og han kørte imod færdselsretningen midt i København.

 

Tirsdag eftermiddag erkendte den 25-årige Juventus-angriber alle punkter, da han satte sig i vidneskranken i Københavns Byret på Nytorv i København. Straffen lød på en bøde på 842.000 kroner, og Nicklas Bendtner har samtidig fået frataget kørekortet i tre år. Retsmødet tog ikke engang en time, og derefter mødte Bendtner for første gang pressen, siden han stærkt beruset kørte bil i København.

Med bøjet hoved sagde Nicklas Bendtner de ord, man kunne høre, han havde forberedt sig på.

»Jeg er utrolig ked af min handling. Jeg tror roligt, at jeg kan sige, at det er den værste dag i mit liv,« lød det fra den 25-årige skandaleangriber.

7-9 genstande

Historien om Nicklas Bendtners spritkørsel ramte allerede medierne søndag middag, da BT kunne afsløre, at Bendtner om natten var blevet stoppet af politiet på Gl. Strand i midten af København, efter han havde været i byen at feste.

Under det korte retsmøde forklarede Bendtner, at han var i byen, og at han blandt andet var på baren Fugu. Der blev drukket mange genstande i løbet af aftenen.

»Jeg startede kl. 18.30, fik en flaske vin og fik nogle forskellige øl de steder, jeg var. Jeg var tre forskellige steder. 7-9 genstande kan godt passe,« forklarede Bendtner i retten.

Den danske angriber sagde desuden, at han ikke var klar over, at hans kørekort, som er udstedt i England, var udløbet.

Den samlede bøde blev udregnet ud fra Bendtners månedsløn og hans promille, som var på 1,75. Bendtner anslog selv, at han tjener en million om måneden, og bøden endte på 842.000 kr samt 4.100 kr for sagsomkostninger og blodprøven, som endeligt fastslog promillen.

»Jeg tager fuldt ansvar for, hvad jeg har gjort. Vi må videre herfra. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget smerte jeg går igennem på det her tidspunkt. Jeg vil komme tilbage så stærkt, som jeg kan, for at komme tilbage til de ting, som jeg holder så meget af,« sagde Bendtner foran retten.

»Vi er alle sammen mennesker, og vi laver alle sammen fejl. Jeg har sagt, at jeg er utroligt ked af det, og det er en ting, som ikke kommer til at ske igen. Jeg vil arbejder mig op herfra, så godt som jeg kan.«

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu