’Det var min skyld

11. marts 2013 22:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
’Det var min skyld
Billede mangler

FCK har de nok allerede glemt alt om at indhente med 14 point op til førstepladsen.

 

FCN satser i stedet benhårdt på at tage andenpladsen, men med 1-1 i Herning kom forfølgerne tættere på FC Nordsjælland. Især én spiller har med garanti sovet dårligt i nat oven på et utroligt svagt straffespark. Morten Nordstrand kiksede sekunder før pausen, da han havde muligheden for at bringe FCN på 2-0, og han var ikke sen til at udpege sig selv som syndebuk.

– Det var rigtig dårlig sparket. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg prøver i den situation, og det er utrolig tyndt sparket. Jeg ved godt, at med 2-0 så havde vi nok taget alle tre point med hjem, så der er ingen tvivl om, at jeg er helt vildt ked af det. Det er det eneste, der rumsterer i hovedet på mig, sagde Nordstrand, der ellers markerede sig med en flot assist til Uffe Bechs scoring.

Ikke nonchalant

Hans træner, Kasper Hjulmand, afviste, at det var nonchalant sparket af Nordstrand.

– Sådan er Nordstrand ikke. Jeg tror, at han forventede, at han havde fintet ham, og udefra så det ikke så godt ud. Men det ved han vist også godt selv. Der er kæmpe forskel på at gå til pause med 2-0 og så stå derinde og fordøje den der. Jeg er sikker på, at vi havde lukket kampen med 2-0 der, sagde Hjulmand.

Kampen om pladserne bag FCK er helt åben ned til nummer seks i tabellen.

– Vi vil gøre alt for at få andenpladsen, men det er meget tæt. Alle hold bag os er rigtig gode, og feltet fra nummer to til seks kan ende hvor som helst i topstriden, forklarede Kasper Hjulmand.

Otte klokkeklare straffespark

Hans trænerkollega Glenn Riddersholm var godt træt af, at FCN fik straffe, og FCM trods flere tvivlsomme episoder ikke fik straffespark.

– Jeg ved simpelthen ikke, hvad vi skal gøre for at få tilkendt et straffespark. Jeg kan tælle otte klokkeklare straffespark begået mod os, som ikke er blevet dømt. Dommer Michael Tykgaard har især været hård mod os, og det er ærgerligt, for jeg synes ellers, at han er en fair dommer, man kan have en dialog med. Men jeg har ingen ide om, hvorfor det er umuligt at dømme de straffespark, der burde tilfalde os, sagde Riddersholm.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu