’Vi så trætte ud

23. januar 2013 23:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
’Vi så trætte ud
Billede mangler

Landstræner Ulrik Wilbek var lettet over sejren efter en rædsom dansk anden halvleg

 

– Spillerne så trætte ud, og det kommer bag på mig. Jeg tror, det er lige så meget oppe i hovedet. Det er ikke altid mest vidunderligt at føre med syv mål, erkendte Wilbek efter opgøret.

– Jeg sagde i pausen, at vi spillede for at vinde i stedet for det der med at undgå at blive indhentet. Men vi holder op med at løbe kontraerne. Jeg har set det før, og det er også min opgave at få det til at fungere. Men jeg synes, vi kæmpede med at finde noget, der fungerede, sagde landstræneren, der må konstatere, at hans måske bedste kort på papiret, Mikkel Hansen, ikke er på sit absolutte topniveau.

– Mikkel går død i forsvaret i anden halvleg. Men vi kan ikke begynde at skifte tre mand ud i forsvaret. Så det var op ad bakke i anden halvleg. Men at Mikkel hænger i bremsen, er ikke helt uventet for mig. Han er jo ikke i topform. Det må man acceptere. Så må vi få det ud af ham, vi kan, og så skal jeg måske bruge Nikolaj (Markussen, red.) lidt mere i næste kamp. Men man skal ikke glemme, at Mikkel havde godt fat i Nagy i første halvleg. Der gjorde han det rigtigt godt, lød det fra Ulrik Wilbek.

Målsætningen er nået

Danmark kan nu se frem til en semifinale i morgen aften mod Kroatien, der udraderede de franske OL-guldvindere med 30-23.

– Vores målsætning er nået med semifinalen. Mange var præget af kampens vigtighed i dag. Det bliver bedre i næste kamp, for der er vi ikke favorit. Der er den bonus, vi spiller for. Men det bliver en svær opgave med det spil, vi viste i anden halvleg. Hvis vi kan spille som i første, har vi en mulighed, sagde Wilbek.

– Jeg er stolt over, at vi er nået den fjerde VM-semifinale i træk. Vi gør det godt, og det er et meget nykomponeret hold. Ikke alt fungerer i dag, men vi hiver den hjem. Og jeg er bare rigtigt lettet oven på den anden halvleg. For det var rigtigt hårdt. Jeg kunne ikke finde de gyldne løsninger. Men når det går godt så lever man med det, tilføjede den danske landstræner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu