Skip to main content

17-årig uden føreret kørt galt i væddeløb

En 17-årig mand blev bragt til skadestuen efter en ulykke.

Politiet rykkede ud til en vild ulykke. Foto: Colourbox

Politiet rykkede ud til en vild ulykke. Foto: Colourbox

Klokken 02.00 rykkede ambulance og politi ud til et færdselsuheld på motorvejen ved afkørslen Greve Nord. Det skyldes, at to biler var stødt sammen – og her var en person altså kommet til skade.

Artiklen fortsætter under videoen.

På uheldsstedet lå en kvæstet mand på kørebanen ved siden af en havareret bil med flere skader efter påkørsel af både autoværnet i midterrabatten og ved nødsporet.

– Der var tale om en 17-årig ung mand fra København S, som blev bragt på skadestuen til undersøgelse og behandling. Da den 17-årige, der i øvrigt ikke havde førerret, kunne mistænkes for at have været fører af det havarerede køretøj, fik han udtaget en blodprøve, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Politiet fik foreløbigt klarlagt, at to biler tilsyneladende havde kørt om kap ad motorvejen i nordgående retning, indtil de to biler var stødt sammen, så det nu havarede køretøj ikke kunne køre mere. Det andet køretøj var kørt væk fra motorvejen ad Greve N-afkørslen og forsvundet i ukendt retning.

Ifølge politiets oplysninger var flere personer flygtet fra den forulykkede bil inden politi og ambulance ankom til stedet.

Den 17-årige har inledningsvist ikke ønsket at biddrage til sagens opklaring.

Del din kommentar