Skip to main content

20-årig overfaldet: Nu er han død

Det voldsomme overfald, der tirsdag fandt sted i Horsens, har nu betydet, at en ung mand er afgået ved døden

Den 20-årige mand er nu erklæret død. Foto: Presse-fotos.dk

Den 20-årige mand er nu erklæret død. Foto: Presse-fotos.dk

Citathistorie: TV2 ØSTJYLLAND

Mandag aften bekræfter Sydøstjyllands Politi, at en 20-årig mand er død efter at have lidt store skader i et voldsomt overfald i Horsens.

Han havde lidt både hjerne- og hjertedød, oplyser politiet, og han kunne dermed konstateres død, efter den livsforlængende behandling mandag blev stoppet.

Dødsfaldet betyder, at sagen, der udspillede sig i det centrale Horsens, nu ændrer karakter – ikke mindst for de fire mænd, der er sigtet og varetægtsfængslet.

Klinisk død

Den unge mand blev udsat for et groft overfald i Sølvgade i Horsens og smidt ind i en sort BMW, der herefter forlod stedet.

Kort tid senere forulykkede selv samme bil på Nørretorv i Horsens, hvor fire mænd blev set flygte fra stedet. Den 20-årig blev fundet i bilen i meget dårlig tilstand og hastet på hospitalet.

Allerede på dagen for overfaldet blev manden erklæret klinisk død.

Mindre end et døgn senere anholdt Sydøstjyllands Politi to mænd, der mistænkes at have været med i bilen og til overfaldet, og siden er yderligere to mænd anholdt. Alle fire mænd er fra Vejle. Også en kvinde, der angiveligt har hjulpet dem med at komme væk fra Horsens efter trafikuheldet, er sigtet i sagen.

Et ligsyn skal nu udføres for at få klarhed over den 20-åriges skader og dødsårsagen, fortæller vagtchef Jeppe Thranum fra Sydøstjyllands Politi.

Del din kommentar