21-årig løsladt efter skoledrab

En 21-årig mand blev natten til fredag anholdt, mistænkt for drab. Nu er han løsladt igen.

Udgivet Opdateret

En 21-årig mand blev af Nordsjællands Politi natten til fredag klokken 03.30 anholdt og sigtet for et knivdrab begået ved Birkerød Skole torsdag aften. Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at tre andre mænd også er anholdt i sagen.

Fredag eftermiddag er den 21-årige løsladt igen. Det viser sig, at han ikke havde noget at gøre med knivdrabet, oplyser politiet på Twitter.

Artiklen fortsætter under videoen

De tre andre mænd er stadig anholdt, sigtet for besiddelse af våben.

Politiet søger stadig vidner, der har set noget i sagen. De kan ringe 114.

23-årig mand dræbt

Knivstikkeriet blev anmeldt torsdag aften 19.23. Politiet rykkede ud til et område ved Birkerød Skole, hvor der havde været et knivstikkeri.

Nordsjællands Politi oplyste torsdag aften til Newsbreak.dk, at den 23-årige mand var blevet erklæret død klokken 21.05.

Politiet oplyser i pressemeddelelsen, at knivstikkeriet skete i nærheden af Rema 1000 på Birkerød Parkvej.

Den unge mand blev dog fundet cirka 1500 meter derfra ved Birkerød Skole.

Det er uvist, hvordan han endte der.

Anholdt uden dramatik

Ifølge politiet blev den 21-årige anholdt uden dramatik på en adresse i Birkerød. Måske ikke overraskende, al den stund han intet havde at gøre med drabet.

Det er uvist, om de tre øvrige anholdte blev anholdt samme sted som den før drabsmistænkte.

De tre anholdte er alle mænd på henholdsvis 18, 20 og 27 år, som mistænkes for at have relation til sagen. Den 18- og den 20-årige er fra Birkerød, mens den 27-årige er fra Ballerup, oplyser politiet.

– Vi har en formodning om, at motivet skal findes i et internt opgør i det kriminelle miljø, siger Henrik Gunst, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Nordsjællands Politi og tilføjer, at den dræbte og de anholdte ikke har banderelationer.

De pårørende til den 23-årige mand er underrettet.

Powered by Labrador CMS