Skip to main content

46-årig dræbt på stedet: Torpederet af vanvidsbilist

I dag begynder retssagen

Mandag starter retssagen mod en 27-årig mand, der er tiltalt for blandt andet trafikdrab. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Mandag starter retssagen mod en 27-årig mand, der er tiltalt for blandt andet trafikdrab. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

En 27-årig mand er tiltalt for, i påvirket tilstand og uden kørekort, at have kørt vanvidskørsel – og for at have dræbt en 46-årig mand i en ulykke.

Mandag skal han for retten i Hillerød.

Det skriver sn.dk.

Ulykken skete 2. oktober 2020 på Tværvej i Smørum.

– Der meldes om alvorlig tilskadekomst, sagde Stefan Andersen, vagtchef ved Nordsjællands Politi, dengang til Newsbreak.dk.

Det skulle altså vise sig at holde stik.

Ved sammenstødet blev den 46-årige dræbt på stedet. To mindreårige passagerer blev kvæstet.

“Af anklageskriftet fremgår, at den ene passager kom alvorligt til skade med mange brud på knogler omkring øjenhule, kæbehule og pandehule. Den anden passager kom også til skade, ligesom der skete betydelig materiel skade på den bil, de sad i”, skriver sn.dk.

To dage efter ulykken kunne Nordsjællands Politi oplyse, den 27-årige var anholdt og varetægtsfængslet.

Den 27-årige er tiltalt for en lang række ting, blandet andet at have kørt over 183 kilometer i timen på Frederikssundsvej, hvor hastighedsgrænsen er 80 kilometer i timen.

Netop før ulykken skal den tiltalte have overhalet mindst fem biler. Her må den 46-årige trække ud i nødsporet – hvilket den 27-årige også gjorde. Her kørte de frontalt sammen – og den 46-årige blev altså dræbt på stedet.

Den 27-årige er endvidere tiltalt for at flygte fra ulykkesstedet.

Del din kommentar