Skip to main content

Ældre ægtepar fundet dræbt på vandrerute

Først fandt man parrets bil. Siden fandt man de to døde.

Parret blev fundet døde natten til lørdag. Genrefoto.

Parret blev fundet døde natten til lørdag. Genrefoto.

Et ældre ægtepar, der var meldt savnet, blev af politiet fundet døde på en vandrerute i Colorado Springs, USA, natten til lørdag. Det skriver KRDO.

Ægteparret blev meldt savnet fredag aften klokken 20.30. Anmelderen var bekymret for Lee og Stella Vigil, begge i 70’erne, og politiet blev sendt i retning af et område, parret var taget ud for at vandre i.

Pårørende til Lee og Stella stødte til, og sammen med politiet fandt man først parrets bil, hvorefter man satte eftersøgningen ind.

Omkring klokken 00.30 gjorde man så fundet af to døde personer, der blev identificeret som Lee og Stella Vigil, og som ifølge KRDO var blevet skudt og dræbt.

CBS News skriver, at sagen ikke undersøges af politiet forstået på den måde, at man ikke leder efter nogen mistænkte i sagen.

Både CBS News og KRDO skriver, at parret blev fundet dræbt af skud, og hvor politiet til CBS News meddeler, at det er uvist, hvorfor ægteparret blev dræbt, så er sagen altså afsluttet, da politiet har identificeret alle sagens involverede parter, og at lokalsamfundet ikke er i fare.

Politiet forventer derfor ikke at skulle anholde nogen, som følge af de to dødsfald.

 

Del din kommentar