Agent 007 konfronteres med chokerende nyhed

James Bond kommer uomtvisteligt på en af sine hidtil vanskeligste missioner.

I den ny James Bond film afsløres det, at den charmerende agent har en fem år gammel datter. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Mario Anzuoni
I den ny James Bond film afsløres det, at den charmerende agent har en fem år gammel datter. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Mario Anzuoni
Udgivet Opdateret

Den kommende James Bond-film, ‘No Time To Die’ kommer ifølge en insider til at introducere den vigtigste Bond-pige i filmenes nu næsten 60-årige historie. Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter under videoen


I filmen finder den charmerende og hårdtslående agent med licens til at dræbe nemlig, ifølge mediet, ud af, at han har en datter.

“Ja, den er god nok. Der er en ting, fansene aldrig ville forvente. Men Bond er far,” fortæller insideren til avisen.

I det sidste afsnit med Daniel Craig som verdens mest berømte agent, kommer man rimelig tæt på nutidens virkelighed. James Bond skal nemlig redde verden fra en biologisk pandemi.

“Ikke helt som Covid-19 men noget, der ligner,” siger insideren.

Men samtidig finder han altså også ud af, som en integreret del af handlingen, at han er far til 5-årige Mathilde, han har sammen med Dr. Madeleine Swann, som spilles af den franske skuespillerinde Lea Seydoux.

”Bond har altid formået at charmere sig ind i hundreder af smukke kvinders hjerter – og senge – tilsyneladende uden nogen konsekvenser. At gøre ham til far åbner en helt ny verden med hensyn til drama og historieudvikling,” forklarer Daily Mails kilde.

Filmen skulle have haft premiere i biograferne i april, men er blevet udsat til november på grund af Covid-19 pandemien.

Powered by Labrador CMS