Holger Rune - så gik det galt

Tennisspilleren Holger Rune måtte se sig slået af russiske Aslan Karatsev, der slog danskeren i to sæt

Trods stor fight måtte danske Holger Rune se sig slået af sin russiske modstander. (Arkivfoto)
Trods stor fight måtte danske Holger Rune se sig slået af sin russiske modstander. (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Tennisspilleren Holger Rune er færdig ved ATP-turneringen i Marseille.

Det er han, efter han onsdag eftermiddag blev slået af den fjerdeseedede russer Aslan Karatsev i anden runde med cifrene 3-6, 6-7.

Danskeren, der er rangeret som nummer 90 i verden, spillede lige op med russeren, der ligger nummer 15 i verden, i størstedelen af kampen.

18-årige Rune havde midtvejs i første sæt muligheden for at bryde Karatsevs serv to gange i samme serveparti og bringe sig i front. Russeren kæmpede sig dog tilbage og vandt partiet og efterfølgende sættet.

Gav ikke op

Også i andet sæt bød useedede

Holger Rune sin modstander op til dans. Men ligesom i første sæt lykkedes Karatsev med at bryde danskerens serv i slutningen af sættet.

Trods tydelig frustration gav Rune ikke op.

Bagud 4-5 kæmpede han videre og brød tilbage med det samme efter et parti med flere uprovokerede fejl af den 28-årige russer, der lod til at kæmpe med en lægskade i de afgørende partier i andet sæt.

Efter et maratonlangt parti, hvor Holger Rune missede fire sætbolde, tvang Karatsev danskeren ud i tiebreak, som russeren vandt sikkert med 7-1.

Udfordrende start

Holger Rune spillede sig i anden runde tirsdag. Det skete med en sejr over belgiske Zizou Bergs, der er rangeret som nummer 169 på verdensranglisten.

Danskeren har haft en udfordrende start på 2022 med exit i første runde af Australian Open. Det er også blevet til tidlig exit i ATP-turneringerne i Adelaide, Cordon og Buenos Aires.

Powered by Labrador CMS