Skip to main content

Baby død: Mor efterlod børn i badekarret

En 11-måneder gammel baby er død efter dens 32-årige mor efterlod babyen og hendes andet barn i badekarret alene.

En 32-årig mor efterlod sine to børn i et badekar for at få lidt tid alene. Den ene af hendes børn – en 11-måneder gammel – dreng lå bevidstløs i vandet, da hun kom tilbage. Foto: Colourbox/ genre

En 32-årig mor efterlod sine to børn i et badekar for at få lidt tid alene. Den ene af hendes børn – en 11-måneder gammel – dreng lå bevidstløs i vandet, da hun kom tilbage. Foto: Colourbox/ genre

Den 32-årige mor Lindsee Leonardo fra Knoxville er indtil videre blevet anklaget for forværret misbrug og forsømmelse af sin 11-måneder gamle søn, som hun efterlod i et badekar.

Efter 10 minutter væk fandt hun sønnen bevidstløs i badekarret.

Artiklen fortsætter efter videoen

Anklagerne er dog endnu ikke fastlagt, da den 11-måneder søn mistede livet efter behandling på hospitalet, skriver People.

Efterlod børnene i badekarret

Den 32-årige mor ville onsdag aften bade sine to børn i badekarret. Da hun havde fyldt karret med fire til seks centimeter vand, forlod hun sin 11-måneder gamle søn og hans ældre søskende på 23-måneder i badekarret.

Moren ville nemlig ud og ryge en cigaret og høre noget musik, for at have lidt tid for sig selv. Da hun kom ind på badeværelset ti minutter efter, flød hendes 11-måneder gamle søn rundt i badekarret, der var fuld af vand. Ved siden af stod hendes andet barn, der var 23-måneder gammel.

Hun har til politiet fortalt, at hun mener, at det var det 23-måneder gamle barn, der har tændt for vandet igen, som gjorde at karret blev overfyldt.

Fik hjertet til at slå

Moren forsøgte med assistance fra alarmberedskabet over telefonen at genoplive babyen med hjertemassage.

Det gjorde Lindsee Leonardo indtil redningsmandskabet kom og tog babyen med i ambulancen. Den 11-måneder gamle baby blev kørt til Tennova Turkey Creek Medical Center, hvor de fik babyens hjerte til at slå igen.

Babyen blev overflyttet til East Tennessee Children’s Hospital, hvor han torsdag aften blev meldt i kritisk tilstand. Fredag døde den 11-måneder gamle baby.

Med døden forventer Knoxville County at ændre tiltalen mod den 32-årige mor, der sidder indespærret i Knox County Detention Facility med en kaution på 100.000 dollars.

Del din kommentar