Bier nægtede at afsløre morder for far

Susanne Bier håber og tror på en 2. sæson af din kæmpesucces "The Undoing"

Susanne Bier er vant til succes. Her står nu med en Oscar-statuette for sin film “Hævnen”. Foto: REUTERS/Mike Blake
Udgivet Opdateret

Miniserien “The Undoing”, som danske Susanne Bier har instrueret for HBO, er blevet en kæmpe seersucces.

Så stor en succes, at man ikke bare lige afslører morderen. Heller ikke for farmand. Og her kommer der allerede en “spoiler alert”: Har du ikke set serien, men har tænkt dig at gøre det, bør du springe de næste linjer over i artiklen.

Susanne Bier afslører over for det amerikanske underholdningsmedie Variety, at hendes egen far ikke formåede at få sin stjerneinstruktør af en datter til at indrømme, hvem morderen i serien var.

– Jeg havde en ophedet diskussion med min far, der lige er fyldt 90. Mine forældre så serien hver uge, og min far ville sige sådan noget som: “Jeg ved, hvem der gjorde det. Indrøm det nu bare, det var Nicole Kidman!” udtaler Susanne Bier til Variety.

– Så da de endelig nåede til 5. afsnit, og det viste sig at være sønnen, sagde min far: “Jeg er ikke sikker på, at jeg bryder mig om, at du har en dreng til at være morder”, forklarer Susanne Bier videre.

Mest sete i 2020

Ifølge det amerikanske medie Variety har flere end 12,3 millioner seere fulgt med i den psykologiske dramaserie, som har filmstjernerne Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne.

Artiklen fortsætter under videoen

Det sikrer “The Undoing” titlen som den mest sete serie på HBO i 2020.

Dermed har Susanne Biers serie også tiltrukket flere seere end de to sæsoner af det populære HBO-drama “Big Little Lies”.

Hun spår gode muligheder for en sæson to:

– Det kunne være så sjovt, og jeg ved, at Nicole (Kidman, red.) er enig med mig, og jeg tror, at Hugh (Grant, red.) også vil være enig, siger Susanne Bier til Variety.

Stjernespækket

“The Undoing”, som fik premiere på HBO den 25. oktober, udspiller sig i New York, hvor et dødsfald og en række gruopvækkende afsløringer pludselig ændrer alt for familien Fraser, som ellers lever et tilsyneladende idyllisk liv på Manhattan.

Foruden Nicole Kidman og Hugh Grant har store skuespillere som Donald Sutherland, Édgar Ramirez og danske Sofie Gråbøl bærende biroller.

“The Undoing” er skrevet og produceret af David E. Kelley, som blandt andet står bag “Big Little Lies” og seriesuccesen “Ally McBeal”.

Serien er baseret på romanen “You Should Have Known” af Jean Hanff Korelitz.

Tidligere i februar modtog “The Undoing” fire Golden Globe-nomineringer for Bedste Miniserie, Bedste Kvindelig Rolle i En Miniserie, Bedste Mandlige Rolle i En Miniserie samt Bedste Birolle i En Miniserie.

Powered by Labrador CMS