Skip to main content

Biler var tomme efter trafikuheld

Politiet har brug for hjælp.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller nu, hvorfor de søger efter vidner, der befandt sig i, eller i nærheden af, krydset Degnevej – Spangsbjerg Møllevej i Esbjerg torsdag eftermiddag klokken 16.09.

Her modtog politiet anmeldelse om et trafikuheld, og man fandt efterfølgende frem til, at to køretøjer er kørt ind i et tredje køretøj i selve krydset.

Der er en omstændighed ved episoden, der gør, at der ikke er tale om et hændeligt uheld. Politiet oplyser, at det står klart, at to af køretøjerne har forbindelse med Esbjergs bandemiljø. Det er dog usikkert, hvad motivet er til hændelsen.

Borgeren, der sad i den påkørte bil, er en 72-årig mand, og han har ingen relation til noget kriminelt miljø, oplyser politiet.

Tomme biler

Det ene af de to køretøjer, der påkørte den 72-årige mand, fik motorproblemer efter uheldet, og flere personer flygtede efterfølgende fra bilen. Den anden bil kørte fra stedet, og blev siden fundet tom i Egekrattet.

Politiet har på baggrund af uheldet øget den tryghedsskabende patruljering i dele af Esbjerg by. Derudover efterforsker man fortsat hændelsen, og man har brug for offentlighedens hjælp.

“Syd- og Sønderjyllands Politi søger fortsat vidner til hændelsen. De er velkomne til at kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Del din kommentar