Skip to main content

Bøfhus i ny skandalesag: Bøde på 10.000 kroner

Jensens Bøfhus har fået en sur smiley efter flere problematiske forhold.

Der er nu landet endnu en negativ historie hos Jensens Bøfhus. Denne gang drejer det sig om en sur smiley på grund af dårlig rengøring. Foruden den dårlige smiley falder der hos Jensens Bøfhus’ restaurant ved Skovsøen en bøde på 10.000 kroner.

Hvad der skulle have været en rutine-kontrol udviklede sig til en time og 45 minutters kontrol, hvor det fremgik, at rene bøtter på et stativ som anvendes til sovs fremstår med indtørret sovsebelægninger. Men det stopper langt fra her, fremgår det af rapporten fra Fødevarestyrelsen.

Der var nemlig også en kasse med rene låg og en kasse med rene arbejdsredskaber, hvor Fødevarestyrelsen har noteret,at der er indtørrede produktrester, indtørret salatstykke og en fedtet belægning.

Herudover var emhætten over restaurantens båndsteger dækket i lyse og mørke dråber af fedt. Men kontrollen blev ved med at afsløre problemer.

– Gulv under hylde med emballage og afløb og rist i gulvet i kælderen fremstår med indtørret produktrester, glasskår og støv, står der blandt andet i den halvandenside lange kontrolrapport.

Der blev også fundet rengøringsmidler stående på et bord, hvor fødevarer blev håndteret.

Problematisk rapport

Newsbreak.dk har forsøgt at få svar på fire spørgsmål omkring kontrolrapporten hos Jensens Bøfhus, men i en SMS oplyser pressekontakt hos Jensens Bøfhus Mette Mathilde Skeel-Gjørling, at en direkte kommentar ikke er mulig.

– Anders Nikolaisen meddeler, at han allerede har svaret på de spørgsmål, og du er velkommen til at citere ham for det, lyder det i SMS’en efterfulgt af et link til en artikel på Fyens Stiftstidende.

Kontrolbesøget blev foretaget den 26. september på Læssøegade ved Skovsøen i Odense. Her har Jensens Bøfhus både restaurant og hovedkontor. I alt har Jensens Bøfhus 29 restauranter i Danmark, Sverige og Norge.

Del din kommentar