Skip to main content

Butikstyv taget med 38 stikkontakter i tasken

Politiet blev tilkaldt til en Bauhaus-butik i Viby.

En kvinde blev taget i at stjæle fra Bauhaus. Foto: Scanpix

En kvinde blev taget i at stjæle fra Bauhaus. Foto: Scanpix

En lidt for rapfingret butikstyv blev stoppet mandag klokken 15.44 af en butiksvagt i Bauhaus i Viby. Det sker, da butiksvagten blev opmærksom på en kvindelig kunde, der tog varer ned fra hylderne, men herefter smed dem i sin taske og forsøge at forlade butikken.

Artiklen fortsætter under videoen.

Butiksvagten stoppede kvinden og bad hende fremvise gyldig billed-id, men kvinden havde kun et sundhedskort på sig. Dette var ikke nok til at bekræfte kvindes identitet. Derfor tog vagten kvinden med i butikkens baglokale og kontaktede Østjyllands Politi.

Da politiet ankom blev kvinden sigtet for butikstyveri. Kvinden havde forsøgt at stjæle 38 stikkontakter og andet lignende elektronik. I alt havde de mange produkter en værdi på 5.500 kroner.

Kvinden blev bedt om at identificere sig selv, hvortil hun viste samme sundhedskort med et kvindenavn på. Betjentene gav kvinden nogle kontrolspørgsmål – og her blev kvinden yderst nervøs og virkede utryg i sine svar.

Dette medførte, at kvinden kort efter erkendte, at kortet ikke var hendes, men blot et hun havde fundet. Dermed blev den 32-årige kvinde også sigtet for falsk anklage.

Del din kommentar