Skip to main content

Byrådsmedlem død

Blev sygemeldt kort før seneste byrådsmøde.

Jens Bundgaard Nielsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Aabenraa Kommune, er død. Han blev 71 år. Foto: Aabenraa Kommune

Jens Bundgaard Nielsen, byrådsmedlem for Enhedslisten i Aabenraa Kommune, er død. Han blev 71 år. Foto: Aabenraa Kommune

Byrådsmedlem i Aabenraa Kommune, Jens Bundgaard Nielsen, er død, oplyser Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse tirsdag.

– Det er med sorg, vi har erfaret, at byrådsmedlem Jens Bundgaard Nielsen er afgået ved døden. Jens var afholdt og respekteret, og mine tanker går til Jens’ efterladte, siger borgmester Thomas Andresen.

Den 71-årige Nielsen blev for Enhedslisten valgt til byrådet i Aabenraa for den indeværende periode, hvor han var medlem af både Børne- og Uddannelsesudvalget og Arbejdsmarkedsudvalget.

Han er ifølge sin kandidatprofil uddannet socialrådgiver og har desuden skrevet flere bøger om socialpædagogisk arbejde med børn og unge.

Jens Bundgaard Nielsen beskrev sit selv således forud for valget:

“Virkeligheden kan ikke reduceres til et regneark. Bag hvert tal i regnearkene gemmer der sig en menneskelig og social virkelighed. Det er den virkelighed, der vil være drivkraften bag mit arbejde i byrådet”.

Sygemeldt i to måneder

Nielsen blev sygemeldt op til sidste byrådsmøde, hvor Gert Nordklitgaard blev indsat i to måneder og indtil videre varetager funktionen.

Dødsårsagen oplyses ikke, men ifølge en dødsannonce fra familien er han sovet stille ind mandag. Bisættelsen finder sted lørdag 19. september fra Sankt Nicolai Kirke.

Del din kommentar