Cyklist alvorligt kvæstet

Der er tirsdag morgen sket uheld på Rute 15 mellem Videbæk og Havnstrup.

En mandlig cyklist er alvorligt kvæstet efter at være blevet kørt ned af bil. Foto: Presse-fotos.dk
En mandlig cyklist er alvorligt kvæstet efter at være blevet kørt ned af bil. Foto: Presse-fotos.dk
Udgivet Opdateret

En mandlig cyklist er blevet alvorligt kvæstet ved et trafikuheld på Herningvej mellem Ringkøbing og Herning tirsdag morgen. Det bekræftet vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi for Newsbreak.dk.

Manden kom kørende på cykel ved vejens frakørsel mod Rimmerhus mellem Videbæk og Havnstrup og blev af endnu uafklarede årsager ramt af en personbil. Cyklistens kvæstelser var så store, at en lægehelikopter blev kaldt til stedet.

Da helikopteren fløj patienten af sted mod hospital var tilstanden at betegne som kritisk.

– Jeg ved ikke noget nyt om tilstanden. Jeg bliver underrettet, hvis der sker en ændring – den forkerte vej, siger vagtchefen ved nitiden tirsdag. Ulykken blev anmeldt kort efter klokken seks tirsdag morgen.

Vejen blev kortvarigt spærret for trafik, men der kunne hurtigt åbnes i den ene vejbane. I skrivende stund er en bilinspektør ved at foretage undersøgelser af ulykken. Derfor dirigerer to patruljer på stedet aktuelt køretøjer udenom stedet.

– Trafikken kører fint og tålmodigt. Jeg kan ikke sige mere om sagen nu, for patruljen er ikke kommet ind endnu, siger vagtchefen. Bilinspektørens undersøgelser er heller ikke tilendebragt, og der kan således ikke konkluderes noget om årsagen til ulykken.

De pårørende er underrettet.

Trafikken dirigeres af politiet. Foto: Presse-fotos.dk
Trafikken dirigeres af politiet. Foto: Presse-fotos.dk
Powered by Labrador CMS