Skip to main content

Dannie bruger penge på smøger frem for husleje

Den 26-årige Dannie har på bare to år oparbejdet en gæld på 250.000 kroner ved spontane beslutninger. Det går udover kæresten Mille.

Den 26-årige Dannie tager spontane beslutninger, og det har givet ham gæld. Selv om pengene sidder løst på diverseposten, har han ikke råd til at betale husleje. Foto: Nent Group/ TV 3/ ViaPlay

Den 26-årige Dannie tager spontane beslutninger, og det har givet ham gæld. Selv om pengene sidder løst på diverseposten, har han ikke råd til at betale husleje. Foto: Nent Group/ TV 3/ ViaPlay

Den 26-årige Dannie har så dårlig økonomi, at han mener, han bør flytte hjem til sine forældre. Umiddelbart virker det dog som noget, han bare har i munden.

Han bor nemlig hos sin kæreste Mille. Her betaler han ikke husleje, men til gengæld får hun ved hjælp af eksperterne at se, at Dannie ikke har problemer med at bruge penge, som han snildt kunne have brugt på huslejen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Kan Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann hjælpe Dannies skrantende økonomi?

Pengene ryger på tanken

Med en diversepost, der er rødglødende af alle de penge, som Dannie bruger hver måned, så er eksperterne ikke ligefrem tilfredse.

– Der er virkelig mange ting, der springer én i øjnene, når man ser på den her post. Kontanthævninger eksempelvis. Der har du i snit hævet 2100 kroner kontant, siger Kenneth Hansen i programmet.

– Så kan vi også se, at du bruger 1300 kroner på tanken, og det er altså ikke til benzin, konstaterer Carsten Linnemann.

Betaler ikke kæresten

Pengene bruger Dannie nemlig på cigaretter og sodavand.

Og det falder ikke ligefrem i god jord hos eksperterne, da Dannie sagtens kunne have brugt de penge på huslejen, som han på nuværende ikke betaler til sin kæreste, der har ladet ham bo hos hende gratis.

– Det er da super dårlig stil! Prøv lige at hør her Dannie, hvis ikke du mander dig op og tager dig sammen nu, så kommer du til at gå ned i flammer, lyder det fra Carsten Linnemann.

Spontanitet koster Danni dyrt

Dannie har tendens til at være rodløs og styret af impulser.

Det har ind til videre kostet ham en gæld på 250.000 kroner, der udelukkende er blevet stiftet på bare to år.

Spørgsmålet er bare om Dannie ender med at tage spontane beslutninger, der ikke er så velovervejede, som eksperterne måske havde foretrukket.

I hvert fald stiller Kenneth Hansen og Carsten Linnemann den 26-årige Dannie et ultimatum, hvor det godt kunne tyde på, at hans beslutning kan forarge.

Del din kommentar