Derfor er der meget politi på gaden

Tirsdag var der et større slagsmål i en nordjysk by.

Udgivet Opdateret

På grund af et slagsmål i tirsdag sidst på eftermiddagen på Dronningensgade i Hjørring, har Nordjyllands Politi besluttet at målrette patruljeringen i og omkring netop Hjørring. Vicepolitiinspektør Sune Myrup siger:

– Vi målretter derfor vores uniformerede patruljer den kommende periode, således at man i området omkring Christiansgave vil se mere uniformeret politi, og det sker for at øge trygheden blandt borgerne i byen. Det er helt forståeligt, hvis der er nogen, som bliver bekymrede, når sådan en hændelse sker.

Det skriver Nordjyllands Politi på din Facebook-side.

Stort slagsmål

Voldsomt gik de da også for sig. Omkring 20 personer var involveret i slagsmålet.

– Det er formentlig to grupperinger, der har været i slagsmål. Omkring 20 mand i alt. Jeg ved ikke, hvad optakten har været, men det har tydeligvis været planlagt på en eller anden måde, sagde Jess Falberg, vagtchef ved Nordjyllands Politi, tirsdag til Newsbreak.dk.

Da politiet nåede til stedet var de to grupperinger spredt for alle vinde.

– Et vidne har set nogle med køller, og vi har fundet en kniv og en peberspray samt patronhylstre. Det er dog ikke skarpe skud, der er skudt med, sagde Falberg.

Mere politi

Borgerne i Hjørring vil derfor opleve mere politi – uniformeret såvel som civilklædt – i den næste tid, ligesom vi også vil patruljere til fods.

– Vi tager sådan en hændelse alvorligt, og derfor iværksætter tager vi både efterforskningsmæssige og kriminalpræventive skridt for at sikre trygheden i området, understreger vicepolitiinspektør Sune Myrup.

“Vi kører også vores mobile politistation ned i området for at øge trygheden – vi vil være til stede torsdag 19. november om formiddagen og fredag 20. november over middag”, oplyser Nordjyllands Politi.

Efterforskning i sagen fortsætter i den kommende tid.

Politiet opfordrer vidner, der har set eller hørt noget, må meget gerne rette henvendelse i den mobile politistation, eller ved at ringe på telefonnummer 114.

“Du er også velkommen til at henvende dig til vores kolleger i den mobile politistation, hvis du har brug for en dialog om hændelsen”, skriver politiet.

Powered by Labrador CMS