Skip to main content

Det Kongelige tager alternative corona-metoder i brug

Forestillinger aflyses ikke - men reduceres i kapacitet resten af marts. Det Kongelige Teater følger officielle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne

Resten af marts vil der kun sidde gæster på hvert andet sæde ved forestillinger i Det Kongelige Teater.

Det skriver teateret i en pressemeddelelse:

“Det Kongelige Teater følger naturligvis de offentlige anbefalinger. Vi har valgt at gennemføre alle vores forestillinger indtil videre, men at reducere kapaciteten ved samtlige forestillinger til og med 31. marts 2020, så der kun sidder en tilskuer på hvert andet sæde. Det betyder samtidig, at alle forestillinger har en kapacitet et godt stykke under 1000. Der vil blive opstillet ekstra håndsprit til publikum, ligesom publikum af teatrets personale vil blive informeret om hensigtsmæssig adfærd for at undgå smitterisiko.”

Teateret oplyser, at kunder med billet til forestillinger i marts vil blive kontaktet direkte.

Her vil de få at vide, om deres billet stadig er gyldig, eller om de må ombyttes/refunderes.

Teateret går med det samme i gang med at orientere publikum, oplyses det.

De har dog ikke kendskab til, at der er smitte på teateret endnu:

“Det Kongelige Teater har ikke kendskab til, at der er tilfælde af smitte pådraget på Det Kongelige Teater eller andetsteds i et dansk teater, men vi medvirker naturligvis aktivt til at minimere risikoen for generel spredning af smitte i samfundet, og vurderer med disse forholdsregler nævnt ovenfor at dette er tilfældet. Teatret er løbende i kontakt med de relevante myndigheder.”

Del din kommentar