Skip to main content

Divya Das scorer nyt job

Den erfarne vært Divya Das skal fremover være TV2's EU-korrespondent i Bruxelles

Divya Das bytter London ud med Bruxelles, når hun skal være EU-korrespondent for TV2. Foto: Miklos Szabo/TV 2/free

Divya Das bytter London ud med Bruxelles, når hun skal være EU-korrespondent for TV2. Foto: Miklos Szabo/TV 2/free

En række TV2-værter kommer i de kommende måder til at få nye titler, når stationen foretager en større omrokering på udlandsstoffet.

Det skriver fagbladet Journalisten.

Blandt værterne er den erfarne korrespondent Divya Das, som pakker kuffert og mikrofon og rykker til Bruxelles, hvor hun overtager jobbet som EU-korrespondent fra journalist Lotte Mejlhede.

Lotte Mejlhede bytter derimod jobbet som EU-korrespondent ud med tjansen som fast vært på et nyt udenrigsmagasin på TV2 News, som går i luften efter sommerferien.

Derudover får hun titel som international korrespondent og skal dække Storbritannien, Arktis og rigsfællesskabet samt international sikkerhedspolitik.

Mikkel Hertz til Berlin

Divya Das har de seneste tre år været Europa-korrespondent med base i London, men det job overtager tidligere nyhedsdirektør på TV2 Mikkel Hertz nu.

Mikkel Hertz får base i Berlin, hvor han blandt andet skal dække efterårets tyske valg. Han har tidligere været korrespondent i Berlin for Jyllands-Posten.

– Som korrespondent med udgangspunkt i Berlin kommer jeg til at krydse mine egne spor, og efter mange år med ansvar for redaktionel ledelse er det for mig en fantastisk attraktiv mulighed. Jeg glæder mig vildt og vil gå til opgaven med både engagement og ydmyghed, udtaler Mikkel Hertz i en pressemeddelelse fra TV2.

Del din kommentar