Skip to main content

DMI: Så koldt bliver det nu

Hvor mandag kunne betegnes som en sommerdag, så falder temperaturen tirsdag til 10-16 graders varme. Og uanset hvor i landet, man bor, varsler DMI regn

Temperaturen falder til 10-16 grader tirsdag. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)

Temperaturen falder til 10-16 grader tirsdag. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)

Sommertemperaturerne var en kort fornøjelse, for fra den ene dag til den anden vil vi opleve et kraftigt dyk i temperaturene.

Vejret bliver ustadigt med både nedbør og chancer for sol. Sådan lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

– Det kommer til at være mest skyet, men ind imellem vil der være huller i skyerne, hvor solen kigger frem, fortæller Klaus Larsen, vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), til Newsbreak.dk.

Ifølge vagtchefen vil tirsdag være præget af regnbyger i hele landet.

– Først vil regnen være mest udpræget på Sjælland og generelt i den østlige del af landet, men efterhånden bevæger bygerne sig mod vest, og i løbet af dagen vil det regne mest i den centrale del af Danmark, siger han.

Lun nat i vente

Temperaturen kommer til at ligge mellem 10 og 16 grader, så det vil stadig føles lunt og forårsagtigt. Og på Bornholm bliver det noget varmere.

Vinden tiltager til let til frisk fra nord og nordøst.

Tirsdag aften og nat vil det fortsat være skyet med stedvis regn – men også med temperaturer mellem 8 og 14 graders varme.

Del din kommentar