Skip to main content

Død af hjernetumor

Lawrence Clayton er død. Han blev kun 64 år gammel.

Lawrence Clayton er død. Han blev kun 64 år. Foto: Joseph Marzullo / Wenn / Avalon

Lawrence Clayton er død. Han blev kun 64 år. Foto: Joseph Marzullo / Wenn / Avalon

Skuespiller og sanger Lawrence Clayton er død.

Han blev kun 64 år gammel.

Det skriver Variety.

Den 2. november 2020 tabte han kampen efter en to år lang kræftdiagnose. Han fik dengang konstateret glioblastom, der er en kræft i hjernen i form af hjernetumorer.

Han efterlader sig hustruen Linda og deres søn Mathew, der tog deres sidste afsked ved en bisættelse i Orange, New Jersey.

Lawrence Clayton har begået sig både som skuespiller og sanger. Begge talenter forenede han blandt andet med en rolle i musicalen The Color Purple på Broadway.

På Broadway har han også medvirket i musicalen Dreamgirls. Det var i denne forestilling, at han fik sin debut på Broadway i 1981.

I mere end 35 år har han arbejdet i underholdningsbranchen og været tilknyttet agenturet Buchwald, der i forbindelse med Lawrence Claytons død fremhæver ham som en talentfuld klient, de holdt meget af.

Da han forlod universitet i North Carolina, drog han mod New York City for at forfølge drømmen om et liv som skuespiller og sanger.

Det har vist sig at være en succesfuld vej for ham. Igennem sin karriere har han medvirket i et hav af musicals. Senest spillede han med i genopsætningen af The Color Purple i 2015.

Men han har også haft mindre tv-roller i serier som Homeland, Pose og flere versioner af Law and Order.

Del din kommentar