Skip to main content

Død efter flere hjertesvigt

Blot 21-årig 'Call of Duty' stjerne døde mandag efter at være blevet ramt af adskillige hjertesvigt.

Maurice ‘Fero’ Henriquez døde tirsdag den 10. november efter at være blevet ramt af flere hjerteanfald. Han blev 21 år. Foto: Scanpix.

Maurice ‘Fero’ Henriquez døde tirsdag den 10. november efter at være blevet ramt af flere hjerteanfald. Han blev 21 år. Foto: Scanpix.

En af de helt store stjerner indenfor E-sportsverdenen, Maurice ‘Fero’ Henriquez, er pludselig død i en alder af blot 21 år. Det skriver blandt andet web-siden Dexerto, som er en nyhedsplatform for den hastigt voksende og aldeles populære sport.

Stjernen døde tirsdag den 10. november efter pludselig at være blevet ramt af flere hjertetilfælde.

Maurice ‘Fero’ Henriquez, der havde gjort E-sporten til sin levevej gennem spillet ‘Call of Duty’, var tilknyttet teamet Florida Mutineers, som bekræfter den sørgelige begivenhed på Twitter.

“Mutineers-familien kan desværre bekræfte, at den pludselige bortgang af Maurice «Fero» Henriquez, er død efter at være blevet ramt af flere hjerteanfald. Han vil blive savnet hver eneste dag,” skriver teamet blandt andet.

På de sociale medier er der, efter dødsfaldet blev kendt, opstået rygter om, at Maurice ‘Fero’ Henriquez skulle have kæmpet med depression og har taget sit eget liv.

Det fik den unge afdødes mor til mandag at ty til at svare på et indlæg Twitter. Her afviser hun helt og aldeles rygterne.

“Jeg er Maurice “Fero” Henriquezs mor og det bedrøver mig at se forfærdelige, ikke-sandfærdige indlæg, der fortæller, at min søn kæmpede med depression og tog sit eget liv. Sandheden er, at Maurice fik et hjerteanfald søndag aften og derefter tre hjerteanfald mandag og fire i dag,” skriver hun.

Maurice ‘Fero’ Henriquez startede sin karriere som professionel ‘Call of Duty’ spiller tilbage i 2014. Han blev tilknyttet Florida Mutineers i marts i år og nåede sammen med sit hold at vinde tre Home Series turneringer.

Del din kommentar