Død efter længere tids sygdom

R&B sangerinden Pamela Huchinson har fået fred. Hun døde fredag.

Pamela Huchinson, der var den yngste af de tre søstre, der udgjorde R&B pige-gruppen The Emotions gik bort fredag, efter gennem længere tid at have kæmpet med helbredsproblemer. Hun blev 61 år. Foto: Scanpix. coffin
Udgivet Opdateret

Pamela Hutchinson, den yngste af de tre Hutchinson søstre, der udgjorde R&B pige-kultgruppen ‘The Emotions’ er gået bort.

Hun døde fredag den 18. september efter i flere år at have kæmpet med helbredsproblemer. Det skriver flere internationale medier. Heriblandt TMZ.

Den triste nyhed bekræftes også af hendes søstre på den officielle The Emotions Facebook-profil. Se opslaget længere ned i artiklen.

“Nu vil vores smukke søster synge blandt englene i himlen i perfekt fred. I denne tid beder familien venligst fans og venner om at respektere vores privatliv. Vi sætter pris på alle venlige ord, fotos og videoer, du måske vil sende til vores elskede Pamela og selvfølgelig dine kærlige bønner,” skriver de blandt andet.

The Emotions slog for alvor igennem i 1970´erne, hvor de tre søstre diskede op med adskillige hits, der fandt plads på Billboard hitlisterne. Blandt disse det ikoniske nummer ‘Best of My Love’.

De samarbejdede desuden med legendariske ‘Earth, Wind and Fire’. For eksempel som backinggruppe på mega-hittet ‘Boogie Wonderland’, hvilket indbragte pigerne en Grammy nominering i 1979.

The Emotions udgav i løbet af deres karriere ni albums og dertil et hav af singler. De opnåede to guldplader og en enkelt af platin.

Pamela Huchinson blev 61 år.

Powered by Labrador CMS