Dræbt da de skovlede sne

Barsk vejr i USA koster liv. Af flere årsager

Udgivet Opdateret

Kraftigt snefald i det nordøstlige USA har de seneste dage nærmest fået dele af landet til at gå i stå.

Men mens temperaturen er dalet, er temperamentet tilsyneladende kommet i kog.

I den lille by Plains i Pennsylvania er tre døde, efter en mand gik amok på sine genboer i forbindelse med snerydning. Det skriver CNN.

Politiet i Plains Township oplyser, at det drejede det sig om, at manden, Jeffrey Spaide, blev sur på genboerne James og Lisa Goy, der skovlede sne væk fra deres indkørsel.

Ifølge Spaide skovlede de sne væk fra deres parkeringspladser foran hjemmet og over på hans grund, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Skænderi endte i drab

Herefter kom de op at skændes. Spaide gik ind i sit hus og hentede en pistol, som han fra kort afstand affyrede mod parret. Herefter gik han igen ind i sit hus, hvor han hentede en riffel, som han så også affyrede mod det tilskadekomne par.

– Han henrettede dem, konstaterer Dale Binker fra Plains Township Police Department.

Ifølge politiet er det ikke første gang, genboerne er kommet op at toppes over snerydning. Det skete også to måneder tidligere, hvor politiet dog ikke var blevet tilkaldt. Spaide var ifølge Binker ikke kendt af politiet i forvejen.

Da politiet nåede stedet hørte man ifølge Binker endnu et skud fra Spaides hus. Det, formoder politiet, blev affyret af Spaide mod ham selv og slog ham ihjel.

Familien Goy efterlader sig en 15-årig søn med autisme, der bliver adopteret af sine bedsteforældre. Sagen er ifølge politiet allerede lukket.

Snestorm koster liv

Ifølge CNN er mindst én anden omkommet som følge af de voldsomme snestorme i USA.

Det var en 67-årig kvinde med Alzheimers, der forlod sit hjem og omkom af kulde.

De steder, snestormen har ramt hårdest, er der målt 89 centimeter sne. I New York har man målt mere end 40 centimeter sne i Central Park.

Onsdag ventes snevejret at slå over i regn, mens det stadig blæser kraftigt.

Powered by Labrador CMS