Skip to main content

Dræbt i naturkatastrofe

Hundredvis af soldater leder efter overlevende i det centrale Vietnam, efter at mudderskred ramte området.

Mindst 13 er omkommet i naturkatastrofe i Vietnam. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER FRA STEDET.
(Photo by MANAN VATSYAYANA / AFP)
Mindst 13 er omkommet i naturkatastrofe i Vietnam. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER FRA STEDET. (Photo by MANAN VATSYAYANA / AFP)
Foto: Scanpix.
Foto: Scanpix.
Foto: Scanpix.
Foto: Scanpix.
Foto: Scanpix.
Foto: Scanpix.
Foto: Scanpix.
Foto: Scanpix.

Vietnam har indsat hundredvis af soldater i et forsøg på at finde overlevende, efter at kraftig og vedvarende regn har udløst mudderskred flere steder i det asiatiske land.

Mindst 13 personer er omkommet og snesevis savnes som følge af naturkatastrofen, der er udløst af tyfonen Molave. Det oplyser regeringen torsdag.

Tyfonen er ifølge myndighederne en af de mest voldsomme, som har ramt Vietnam i årtier. Redningsarbejdet besværliggøres af dårligt vejr i kølvandet af tyfonen.

– Vi kan beregne stormens kurs og mængden af regn, men vi kan ikke forudse, hvornår der indtræffer mudderskred, siger vicepremierminister Trinh Dinh Dung i en erklæring.

13 personer blev dræbt og 40 andre savnes efter store mængder af mudder løsnede sig og gled ned på en vej i provinsen Quang Nam onsdag.

– Vejen er fortsat dækket af et tykt lag mudder, og der er fortsat voldsom regn i området, men redningsindsatsen skal ske hurtigt, siger Dung.

I galleriet ovenfor artiklen kan du se flere billeder fra stedet.

Del din kommentar