Skip to main content

Dræbt med 18 knivstik foran sin 14-årige søn

En 51-årig mand blev dræbt for øjnene af sin søn.

Den omfattende retssag har nu nået sin ende. Foto: Colourbox

Den omfattende retssag har nu nået sin ende. Foto: Colourbox

En ophedet konfrontation på et tog endte med at slutte livet for 51-årige Lee Pomeroy, der sammen med sin 14-årige søn havde taget toget den 4. januar.

Faderen og hans søn havde stået i gangarealet i toget, hvor den 36-årige Darren Pencille begyndte at diskutere med den 51-årige.

Pludselig gik den 36-årige amok i et angreb, der er beskrevet som ‘nådesløst’ og ‘ustyrligt’. Angrebet varede blot 27 sekunder, men den 51-årige mand blev dræbt med 18 knivstik for øjnene af den blot 14-årige søn. Det skriver The Guardian.

Tur i retten

Det voldsomme angreb ledte til en tur i retten, hvor Darren Pencille blev anklaget for mord. Selv nægtede Darren Pencille at give vidneudsagn, men han bekræftede dog, at han havde en kniv. Pencille mente selv, at han havde handlet i selvforsvar.

Men i løbet af retsagen kommer det frem, at den 36-årige har haft en historie med vold. Tilbage i 2010 har han stukket en værelseskammerat i nakken over en mindre konflikt. Mens han i juni sidste år truede med at dræbe en ansat hos et hostel for mental sundhed.

Artiklen fortsætter under videoen.

Darren Pencille har set psykiatere siden 2004, men da han begik angrebet havde han ikke taget medicin.

Kæresten også dømt

Darren Pencilles 28-årige kæreste Chelsea Mitchell blev også dømt i den omfattende sag, da hun hjalp ham med at slippe væk fra politiet efter angrebet.

Chelsea Mitchell blev dømt til 28 måneder i fængslet. Men for Darren Pencille venter minimum 28 år i fængsel.

Del din kommentar