Skip to main content

Efterlyst for vold mod 13-årig pige

Politiet har fundet frem til mandens identitet.

Identiteten på den tidligere efterlyste mand er politiet nu i besiddelse af. Derfor efterlyses han ikke længere. Foto: Genre

Identiteten på den tidligere efterlyste mand er politiet nu i besiddelse af. Derfor efterlyses han ikke længere. Foto: Genre

Opdateret artikel den 10. november klokken 09.01:

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser tirsdag morgen, at de har fundet frem til identiteten på den mand, de mandag efterlyste i forbindelse med en sag om blufærdighedskrænkelse og vold mod en 13-årig pige.

Newsbreak.dk har derfor fjernet billedet af den tidligere efterlyste. 

Original artikel

En 13-årig pige er igen og igen blevet udsat for vold og blufærdighedskrænkelse, og nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi den formodede gerningsmand.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at man gennem længere tid har efterforsket sagen, hvor pigen er blevet offer for vold og blufærdighedskrænkelse, og politiet har også offentliggjort et foto og et signalement af manden.

Politiet oplyser, at samtlige overgreb på bagen er sket i det offentlige rum i Silkeborg-området, og at manden er set i blandt andet Lunden, i Indelukket, på Skolegade og i bussen mod Byrup.

Politiet har udsendt følgende signalement af manden:
Dansk
25-35 år
Lys i huden
Ca. 175-185 cm.
Almindeligt eller spinkelt bygget
Mørkt hår
Har nogle gange skæg om munden
Har ofte sort hue eller kasket på
Går ofte med bukser med huller i.

Ser man manden, ved man, hvor han bor eller plejer at færdes, eller har man en idé om, hvem han er, bedes man ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.

Del din kommentar