Skip to main content

En landsdel ser ud til at gå fri af sne i nat

Der er udsigt til skiftevis nedbør og tørvejr

Der er udsigt til sne over Danmark natten til søndag. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er udsigt til sne over Danmark natten til søndag. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er udsigt til snebyger landet over i løbet af lørdag nat. Det oplyser Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, til Newsbreak.dk.

Som det ser ud nu, er det kun de nordligste dele af Jylland, der ser ud til at gå fri. Her er der udsigt til klart vejr i løbet af natten, oplyser vagthavende meteorolog ved DMI, Anna Christiansson, til Newsbreak.dk.

Kulde

Anna Christiansson fortæller Newsbreak.dk, at der også i resten af landet er udsigt til klart vejr, men her kommer sneen altså til at falde ind imellem. Temperaturerne kommer til at ligge mellem 0 og 4 graders frost.

Som lørdag bliver til søndag, og morgenen trænger sig på, vil der være lidt forskel i temperaturerne, afhængigt af hvor i landet man opholder sig.

Ved den jyske vestkyst er der udsigt til mellem 1 og 3 graders varme, mens der i resten af landet er udsigt til mellem 0 og 2 graders varme.

Anna Christiansson oplyser derudover, at der igen søndag er udsigt til skiftende vejr med udsigt til nedbør i form af regn, slud og sne afhængigt af temperaturen.

Del din kommentar