Skip to main content

Et lille “bip” i kiosken har ændret hans liv

Et hårdt genoptræningsforløb kan nu forsødes efter et lille "bip" pludselig afslørede, at en mand i 50'erne er blevet millionær.

Mandens liv skal forsødes – big time. Foto: Danske Spil

Mandens liv skal forsødes – big time. Foto: Danske Spil

Livet har de seneste år ikke været nemt for en mand i 50’erne fra Vejle Kommune. Nu har en lille “bip”-lyd i kiosken indvarslet en sødere tid. Manden er blevet millionær, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

En blodprop ramte nemlig manden hårdt for nogle år tilbage, og derfor har han kæmpet med efterveerne, der har efterladt ham invalideret på flere områder. Han må for eksempel transportere sig på en handicapscooter.

– Min krop var slidt i forvejen på grund af et arbejdsliv med hårdt fysisk arbejde. Efter blodproppen har det været rigtig hårdt og svært at komme tilbage til en nogenlunde tålelig hverdag, lyder det fra vinderen.

Manden har spillet Lotto i over 20 år og en lørdag i september  vandt han 1.500.000 kroner, da hovedgevinsten på seks millioner blev fordelt på fire vindere. Han har lagt en plan for, hvad nogle af pengene skal bruges til. Blandt andet skal handicapscooteren opgraderes til en version med kabine. Det vil gøre transporten mere komfortabel.

Vil rehabiliteres

Resten af pengene skal også benyttes til, at manden kan få det bedre. Derfor har han lavet en plan for at fremme sin førlighed.

– Jeg har købt et ophold på Vejlefjord Rehabiliteringscenter, hvor jeg igennem flere uger skal genoptrænes osv. Min drøm er at komme til at gå bedre, og at min ene arm kan bruges lidt mere. Jeg burde jo have mange gode år i mig endnu, lyder det.

Derudover har vinderen en ganske særlig drøm og et klart mål med at blive mere mobil.

-Jeg har af gode grunde ikke været ude at rejse i mange år. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at komme til igen. Jeg har set Ringenes Herre en del gange efterhånden, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme til New Zealand og flyve ud over landskabet i helikopter. Det må være det smukkeste og vildeste syn, fortæller vinder nummer 3535 og tilføjer, at han vil invitere sin søn med på rejsen.

Sønnen ved dog ingenting.

Del din kommentar