Fængslet for pigesex med elev

35-årige Hayley Morgan Hallmark er sigtet for at opføre sig 'uterligt' over for kvindelig elev fra 9. klasse

35-årige Hayley Morgan Hallmark har fået administrativt orlov fra sin stilling som lærerinde på en skole i Niceville i Florida efter det er kommet frem at hun har haft et seksuelt forhold til en kvindelig elev. Foto: Okaloosa County Sheriffs Office.
Udgivet Opdateret

Det er formentlig slut med at undervise for den 35-årige lærerinde Hayley Morgan Hallmark, der var fodboldtræner på en skole i Niceville i Florida, USA, efter hun fredag blev anholdt og sigtet for ‘uterlig opførsel’ over for en kvindelig elev på skolen.

Det skriver New York Post.

Den nu 17-årige elev har over for politiet forklaret, at hun i 2017, da eleven gik i 8. klasse, begyndte at sende beskeder med Hayley Morgan Hallmark. Det udviklede sig i løbet af det efterfølgende år til, at de to udvekslede nøgenfotos. Samtidig begyndte de at tale om at kæle sammen via Snapchat, fremgår det af politirapporterne.

Eleven og lærerinden begyndte også at dyrke sex med hinanden. Det skete efter skoletid i forbindelse med, at eleven hjalp lærerinden med at træne fodboldholdet.

De forbudte ting foregik blandt andet i skolens klasselokale. Her drejede lærerinden kameraerne væk og stillede sig op ad døren, så ingen kunne se, hvad der foregik.

Ifølge den kvindelige elev har hun og lærerinden også haft sex sammen i begge de tos hjem.

Frem til august 2020

Det upassende seksuelle forhold fortsatte frem til august 2020. Det oplyser myndighederne efter at have undersøgt elevs mobiltelefon.

Indtil videre har Hayley Morgan Hallmark fået administrativt orlov fra sin stilling. Det skete blot dagen før hun blev anholdt i sagen.

Hun sidder nu inde i fængslet Okaloosa County, men kan blive løsladt mod en kaution på 123.000 kroner.

Powered by Labrador CMS