Flere biler brager sammen på bro: En er død

Fire biler er stødt sammen på Langebro, og en person er afgået ved døden.

En person er død i en trafikulykke på Langebro i København. KLIK FOR FLERE BILLEDER FRA ULYKKESSTEDET. Foto: Local Eyes.
En person er død i en trafikulykke på Langebro i København. KLIK FOR FLERE BILLEDER FRA ULYKKESSTEDET. Foto: Local Eyes.
Udgivet Opdateret

En person er natten til tirsdag omkommet i en trafikulykke på Langebro i København.

Det oplyser vagtchef hos Københavns Politi Michael Andersen.

– Vi fik en anmeldelse klokken 00.24 om, at seks til syv personbiler er stødt sammen i indadgående retning mod København. En person er her afgået ved døden, siger Michael Andersen.

Herunder kan du se video fra stedet. Se mere video hos Local Eyes.

Bilinspektører har siden ulykken været i gang med at undersøge, hvad der er sket på broen. I den forbindelse har Langebro været spærret for trafik.

Politiet er klokken 02.45 i gang med at rydde op på broen, hvor der ligger store mængder olie og kølervæske fra de implicerede biler. Broen forventes først åben igen for trafik tirsdag morgen, siger Michael Andersen.

25-årig mand anholdt

Vagtchefen oplyser, at en person var stukket af fra ulykkesstedet. Politiet har efterfølgende anholdt en 25-årig mand, som, det formoder, er den pågældende.

Ingen andre er kommet alvorligt til skade i ulykken.

Politiet har endnu ikke underrettet de pårørende til den dræbte, og derfor vil politiet ikke videregive oplysninger.

På billeder fra Hovedstadens Beredskabs Twitter-konto kan man se, at der var mange redningsfolk og ambulancer på stedet klokken 01.57.

Powered by Labrador CMS