Skip to main content

Flugtkvinde i rød Porsche dømt

Der er faldet dom i sagen om kvinden i den stjålne, røde Porsche.

Kvinden kørte en stjålet, rød Porsche. Arkivfoto

Kvinden kørte en stjålet, rød Porsche. Arkivfoto

Torsdag er der faldet dom i en af de mest opsigtsvækkende sager i lang tid. Det drejer som en 27-årig kvinde, der kørte i en rød, stjålet Porsche.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men ikke nok med at bilen var stjålet, så fik den kvindelig fører også gjort en 12-årig pige til galionsfigur på bilen, da føreren påkørte den 12-årige.

Hvor kvinden kunne have stoppet op for at tjekke om den 12-årige var okay, så valgte den 27-årige kvinde at køre fra stedet.

Nu er der så faldet dom i sagen, skriver Midt- og Vestsjællands anklagere på Twitter.

Den 27-årige kvinde fra Frederikssund er blevet idømt 20 dages fængsel, en bøde på 2.500 kroner og en frakendelse af føreretten i seks måneder. Herefter skal kvinden op til en ny kontrollerende køreprøve.

Men det var langt fra, hvad anklageren Sophia Luxford havde stilet efter. Det skriver sn.dk.

– Hun mente nemlig at straffen skulle være en dom på omkring tre måneders ubetinget fængsel, samt 15-20 dagbøder af 200 kroner. Herudover gik anklageren efter en særskilt bøde på 10.000 kroner og en ubetinget frakendelse af kørekortet, lyder det i artiklen.

Anklagerne vil nu overveje, hvorvidt sagen skal ankes.

Slynget op på forruden

Uheldet skete i Krydset Elverdamsvej/Biltris Gade/Hornsherredvej i den lille by Biltris uden for Kirke-Hyllinge. Her var pigen på vej over vejen, da hun blev slynget op på bilens forrude og siden ned på asfalten. Pigen brækkede et ben og pådrog sig en hjernerystelse.

– Det er meget alvorligt at forlade sådan en pige, så derfor tager vi også sagen meget alvorligt, sagde Charlotte Tornquist, presseansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, dengang til Newsbreak.dk.

Ganske forståeligt var bilisten noget chokeret efter hændelsen. Hun trådte ifølge vidner ud af bilen – med et mindre kæledyr i armene – og var øjensynlig noget oprørt. Men så tog hun en forkert beslutning. Hun forlod stedet. Efterlod den kvæstede pige. Efterlod Porschen.

Del din kommentar