Fly forulykket i Aarhus fløj med Pinks crew

Ulykken skete natten til tirsdag.

Udgivet Opdateret

Det privatfly, der forulykkede i Aarhus Lufthavn natten til tirsdag, fløj med crewet, der rejser med den amerikanske verdensstjerne “P!NK” (Pink).

Det skriver Verdens Gang, der har fået historien bekræftet hos den norske afdeling af Live Nation, der arrangerede en koncert med den amerikanske stjerne i Oslo mandag.

– Pink var personligt ikke med flyet. Men det var hendes manager og flere andre turnémedlemmer. De har det godt, skriver Kristin Svendsen fra Live Nation til Verdens Gang.

Sagen undersøges

Som Newsbreak.dk tidligere har skrevet, blev Østjyllands Politi kontaktet af Aarhus Lufthavn natten til tirsdag klokken 00.38.

Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at et Cessna-privatfly var forulykket under landingen i Aarhus. Herefter var det brudt i brand, men alle 10 personer, der var med flyet, slap fra ulykken uden skrammer.

Branden i flyet blev slukket af brandvæsnet, og Havarikommissionen skal nu undersøge hændelsen nærmere, hvorfor Østjyllands Politi ikke kan udtale sig om årsagen eller de nærmere omstændigheder ved ulykken, har Newsbreak.dk tidligere skrevet.

De 10 personer, der var med flyet, var henholdsvis syv passagerer og tre besætningsmedlemmer. Passagererne bestod af i alt fire amerikanske statsborgere, to australske statsborgere og en britisk statsborger, mens besætningsmedlemmerne bestod af en pilot fra Østrig, en pilot fra Tyskland og en stewardesse fra Tyskland.

Udenrigsministeret er underrettet om ulykken, og herfra tager man kontakt til ambassaderne i de relevante lande.

Pink skal efter planen spille koncert i Horsens 7. august. Newsbreak.dk har kontaktet Live Nation Danmark for at høre, om koncerten bliver afviklet som planlagt.

Powered by Labrador CMS