Skip to main content

Fodboldstjernes bror død: -Utroligt smertefuldt

Vejle-angriberen Kjartan Finnbogason har mistet sin 41-årige storebror.

Kjartan Finnbogason er med 11 mål indtil videre topscorer i 1. Division. Foto: Scanpix

Kjartan Finnbogason er med 11 mål indtil videre topscorer i 1. Division. Foto: Scanpix

I en kort meddelelse skrev 1. divisionsklubben i fodbold Vejle Boldklub torsdag, at klubbens stjerneangriber Kjartan Finnbogason ikke ville deltage i klubbens kamp mod Nykøbing Falster.

Årsagen var, at Kjartan Finnbogasons 41-årige storebror forrige søndag var død.

Artiklen fortsætter under videoen

Seks dage senere havde klubben dog en vigtig kamp mod Fremad Amager, som topscoreren ville deltage i, skriver Vejle Boldklub:

“Kjartan scorede et mål mod Fremad Amager til ære for sin storebror, modtog støtte fra sine holdkammerater og rejste så i mandags hjem til Island for at deltage i begravelsen og være tæt på sin familie.”

Utroligt smertefuldt

Og nu taler angriberen selv om tabet på sin Instagram-profil.

Kære bror, det er utroligt smertefuldt at skulle sige farvel en sidste gang, alt for tidligt.Du var altid så effektiv og smart.Jeg kan huske, hvad jeg ofte tænkte på dig, da jeg var yngre,” skriver Finnbogason.

“Tak for at passe på mig, tak for at takke mig, og først og fremmest tak for at være min storebror.Jeg vil aldrig glemme dig.Hvil i fred,” slutter han.

Kjartan Finnbogason er i dansk fodbold nok især kendt for at være manden, der med et mål i sidste øjeblik i næstsidste runde i 2017, havde en stor aktie i, at Brøndby ikke vandt mesterskabet.

Del din kommentar