Skip to main content

Folketingsmedlem slået ned

Dansk Folkepartis Hans Kristian Skibby er blevet slået i hovedet ved Lisbjerg Station i Aarhus, skriver BT.

Dansk Folkepartis Hans Kristian Skibby blev ifølge BT mandag formiddag slået ved Lisbjerg omkring Aarhus. Foto: Niels Christian Vilmann/Scanpix

Dansk Folkepartis Hans Kristian Skibby blev ifølge BT mandag formiddag slået ved Lisbjerg omkring Aarhus. Foto: Niels Christian Vilmann/Scanpix

Dansk Folkepartis erhvervsordfører, Hans Kristian Skibby, er blevet slået i hovedet under et arrangement i Aarhus mandag. Det skriver BT.

Han er ikke kommet alvorligt til skade, siger han til avisen.

– Jeg synes, det er ubehageligt, da han kommer tæt på, men pludselig tager han så to skridt hurtigt og giver mig en knytnæve, mens han siger: “Så kan du lære det”, fortæller Hans Kristian Skibby til BT.

Episoden udspillede sig mandag formiddag, hvor Hans Kristian Skibby besøgte den aarhusiansk letbane.

Politikeren fortæller, at en ung mand havde observeret ham og repræsentanter for flere af de selskaber, der opfører letbanen. Efterfølgende falder slaget på en nærliggende parkeringsplads.

Anholdt

Overfaldsmanden forlod ikke stedet og blev kort efter arresteret.

– Jeg blev anbefalet at tage til lægen, så det gjorde jeg, og heldigvis er der ikke sket noget alvorligt.

– Jeg er hævet i højre side af mit ansigt og er lidt rød ved øret. Men det er ikke sådan, at jeg går og har ondt, siger Hans Kristian Skibby til BT.

Det vides ikke med sikkerhed, om det var et politisk motiveret overfald. Men da Hans Kristian Skibby er valgt i området mener han, at “meget tyder på det”.

Del din kommentar