Skip to main content

Forsøgte at genoplive vildmanden

Billy Browns liv stod ikke til at redde

Billy Brown med en del af sin familie. Foto: Discovery

Billy Brown med en del af sin familie. Foto: Discovery

Alt hvad der var muligt blev forsøgt. Men det lykkedes ikke at redde den amerikanske reality-stjerne Billy Brown fra at dø af et formentligt epileptisk anfald søndag.

Billy Brown blev kendt som familieoverhovedet i TV-serien Alaskan Bush People, som siden 2014 er blevet bragt på Discovery – også i Danmark.

Ifølge flere medier døde Billy Brown i sit hjem i Washington i USA.

Redningsfolkene forsøgte at give den døende mand hjertemassage, og der blev også tilkaldt en redningshelikopter.

Erklæret død i hjemmet

-Han blev ikke bragt på hospitalet af helikopteren, da han blev erklæret død i hjemmet, oplyser en lokal betjent til The Sun. Ifølge betjenten er der ikke noget mistænkeligt omkring dødsfaldet.

Billy Browns søn Bear skriver på Instagram:

-Han var vores bedste ven – en fantastisk og elskelig far, bedstefar og ægtemand, og vi vil savne ham meget. Han levede sit liv på sine egne betingelser og lærte os at leve på samme måde. Vi vil ære ham ved at fortsætte med hans drøm.

Sønnen Bear fortæller her om faderens død på Instagram.

Sønnen Bear fortæller her om faderens død på Instagram.

Familien beder samtidig om ro og respekt for deres privatliv i den svære stund.

Datteren Rain betegner i sit opslag faderen som en ‘helt’.

Svigtende helbred

Gennem de senere år var Billy Brown indlagt adskillige gange på grund af et svigtende helbred. Lægerne gav ham besked på, at det ikke var sundt for ham at bo i højere luftlag oppe i bjergene. Men det råd ville den store mand, som angiveligt også led af et dårligt hjerte, ikke lytte til.

Discovery-serien med den store Brown familie begyndte oprindeligt i Alaskas ødemark. Men senere blev hustruen hustruen Ami diagnosticeret med kræft. Derfor flyttede familien midlertidigt til Californien og senere til staten Washington , så kvinden var tættere på hospitalet.

Billy Brown efterlader hustruen Ami og børnene Matt, Bam Bam, Bear, Gabe, Noah, Bird og Rain.

Del din kommentar