Skip to main content

Fundet død: 25-årig forsvundet i flere uger

Nordjyllands Politi efterlyste en 25-årig mand i januar. Han er senere fundet død.

Den 35-årige, der tidligere var efterlyst, er fundet død. Nordjyllands Politi aflyser derfor efterlysningen. Foto: Elo Christoffersen/ Arkiv

Den 35-årige, der tidligere var efterlyst, er fundet død. Nordjyllands Politi aflyser derfor efterlysningen. Foto: Elo Christoffersen/ Arkiv

Opdateret artikel torsdag den 21. januar 2020 klokken 09.57: 

Den 25-årige mand er fundet død, derfor aflyser Nordjyllands Politi efterlysningen.

Nordjyllands Politi mener ikke, at der ligger en kriminel handling bag.

Da efterlysningen er aflyst er billeder af og navn på den efterlyste fjernet fra artiklen.

Original artikel: 

En 25-årig litauisk mand bosiddende i Nørresundby har været ukontaktbar siden den 9. januar, og da Nordjyllands Politi ikke har haft held til at finde manden, efterlyses han nu i offentligheden.

I en pressemeddelelse skriver politikredsen, at den unge mand muligvis har forladt sin bopæl på cykel. Den savnede mand hedder xx , oplyses det også.

Der er ikke umiddelbart indikationer på, at der er sket noget kriminelt, men politiet vil gerne sikre sig, at han er i god behold, siger Niels Kronborg fra Nordjyllands Politi i pressemeddelelsen..

– Familien i Litauen har ikke hørt fra ham, lige som en samboende ikke har haft kontakt til ham siden onsdag 8. januar 2020 klokken cirka 8. Derfor er vi interesseret i at vide, om han har det godt, siger vicepolitiinspektør Kronborg.

Her færdedes han

Politiet, der i noget tid har ledt efter den 25-årige, har i den forbindelse fundet nogle oplysninger om den unge mand, der kan være brugbare i forsøget på at finde ham.

Blandt andet har denne efterforskning påvist, at den unge mand har haft sin færden i Nørresundby-området, hvor han bor, men siden hans forsvinden har politiets efterforskere ikke kunne få nogle sikre informationer om hans opholdssted.

– Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der har observeret xx eller som i øvrigt har andre oplysninger om, hvor han måtte befinde sig. Ring hellere til os en gang for meget end en for lidt, siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Nordjyllands Politi, der kan kontaktes på telefonnummer 114, har ingen yderligere informationer i sagen på nuværende tidspunkt, fremgår det af pressemeddelelsen.

Signalement:

– 25 år
– cirka 180 centimeter høj
– slank af bygning
– mellemblond kort hår
– blå øjne

Eftersøgte har muligvis forladt sin bopæl på en grøn cykel af ukendt mærke med lakafskallinger på stellet, ligesom han muligvis var iført en mørk grå Jack & Jones-vinterjakke med pelskrave.

Del din kommentar