Fundet død kun 28 år gammel

Den amerikanske R&B stjerne Bobby Brown har mistet endnu et barn.

Bobby Brown Jr blev fundet død i sit hjem i Los Angeles området onsdag den 18. november. Foto: Scanpix/MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com
Udgivet Opdateret

Bobby Brown Jr., søn af den nok så berømte Bobby Brown, der var gift med Whitney Houston, er gået bort. Han blev fundet død i i sit hjem i Los Angeles området onsdag den 18. november. Det fortæller kilder tæt på familien til TMZ.

Han blev blot 28 år gammel.

Bobby Brown Jr. var den yngste af de to børn, Bobby Brown fik med Kim Ward, som han levede i et 11 år langt forhold med inden han mødte og blev gift med Whitney Houston.

Det er anden gang, Bobby Brown er ude for den store tragedie, det er at miste et barn.

Den 26. juli 2015 døde også Bobbi Kristina Brown som han havde med Whitney Houston. Det skete efter hun var blevet fundet livløs i et badekar i sit hjem i Georgia og var blevet holdt kunstigt i live i flere måneder. Retsmedicienere fastslog, at hun var druknet men også, at hun havde spor af både alkohol og kokain i blodet.

Det er en skæbne, der minder om den, som overgik Whitney Houston. Hun blev fundet død under lignende omstændigheder på Beverly Hilton Hotel i februar 2012.

Politiet siger ifølge TMZ, at der ikke umiddelbart er noget, som tyder på, der ligger noget kriminelt bag Bobby Brown Jr’s død.

Powered by Labrador CMS