Skip to main content

Har du tanket på denne station? Stands nu

En menneskelig fejl har fået fyldt forkert brændstof i tanken på tankstation.

På grund af en menneskelig fejl er der kommet en mængde diesel i tanken, hvor der ellers skal være Blyfri 95-benzin – og desuden omvendt.

Det er sket torsdag på OK-tankstationen på Jydekrogen 1 i Vallensbæk, oplyser OK i en pressemeddelelse ifølge Ekstra Bladet.

Chaufføren har selv opdaget fejlen, men desværre gik der omkring tre timer, før hele tankstationen blev lukket klokken 17.30.

– Det er meget beklageligt, vi har lavet en fejlleverance. Der er tale om en menneskelig fejl. Det er vi selvfølgelig kede af, siger Rasmus Boserup, pressechef for OK, i pressemeddelelsen.

En del tankninger er blevet foretaget i løbet af de 30 timer, og det kan potentielt være noget rigtig juks.

Værst er det, hvis du har tanket benzin i en dieselmotor. Det kan nemlig ødelægge motoren fuldstændig, hvis du rent faktisk begynder at køre. Den omvendte fejl er ikke nødvendigvis lige så grel.

OK er ved at kontakte alle de kunder, som har betalt med kundekort. De kan nemlig spores direkte.

Men der er foretaget omkring 30 tankninger med andre betalingsmidler. Disse kunder kan OK ikke selv finde – så har du tanket på Jydekrogen 1 i Vallensbæk skal du kontakte OK på 70 10 20 33, hvis du har oplevet problemer med motoren.

OK dækker eventuelle skader, der direkte kan relateres til fejlen.

Del din kommentar