Her er køkkenrulle et dårligt og dyrt valg

Du sparer penge - og rengør mere produktivt. Her kan køkkenrullen droppes. Med fordel.

Udgivet Opdateret

Der er få ting, der ikke lige kan gøres rent med en svamp eller en klud.

Alligevel er det nærliggende at bruge et stykke køkkenrulle.

Eksperter råder til at lade papiret ligge og på den måde være med til at gøre noget godt for miljøet – og være mere effektiv i rengøringen.

Det skriver Reader’s Digest, der også kommer med nogle forslag til, hvor netop køkkenrullen bør træde i baggrunden til fordel for andre rengøringsmetoder.

Et udvalg af dem er samlet i galleriet over artiklen.

Ifølge Reader’s Digest har vi en tendens til at gribe det nærmest forhåndenværende, når der skal tørres og gnides – og når der spildes.

Spildes – eller spildt – kan noget af det arbejde (og penge) siges at være, skriver Reader’s Digest.

Derudover kan køkkenrulle på nogle overflader gøre mere skade end gavn, mener bladet.

“Lav disse små ændringer – og du vil undre dig over, du før har brugt så megen køkkenrulle”, lover det videre.

Rådene er hermed givet videre.

Powered by Labrador CMS