Skip to main content

Indbrudstyve drak alle Annettes bajere

Øltyvene efterlod en lille erkendtlighed, fordi de havde gjort noget forkert.

Det vides ikke, hvor mange øl, der blev drukket. Genrefoto: Scanpix

Det vides ikke, hvor mange øl, der blev drukket. Genrefoto: Scanpix

Plaget af dårlig samvittighed forlod endnu ukendte indbrudstyve Annettes kolonihavehus, hvor de på et tidspunkt mellem den 4. og den 13. oktober har brudt ind og holdt fest.

(Artiklen fortsætter under videoen)

I forbindelse med festen har de tømt den 50-årige tyske kvindes lager af øl og nødder. Kolonihaven ligger i byen Bamberg i Bayern, skriver Bild.

– Jeg fandt brændt jord, så de har sandsynligvis tændt bål, og da jeg åbnede døren til mit skur, så jeg, at de har drukket al min øl og gin, siger Annette Neumann.

Undskyld

Som om det i sig selv ikke er underligt nok at have besøg af øldrikkende og nøddespisende tyve, så gjorde den 50-årige kolonihaveejer størst øjne, da hun gik indenfor i selve huset. Her lå en kuvert – med et brev.

Her står blandt andet undskyld for rodet, men ganske flabet også: “Lad bare døren stå åben næste gang, for vi kunne ikke finde nøglen”.

Til gengæld havde indbryderne også efterladt kvinden 50 euro, og hun siger da også selv, at de ubudne gæster var meget ordentlige og faktisk har ryddet op efter sig.

Et spor

Politiet har været ude for at tage fingeraftryk hos Annette, der har en art særstatus. Hun er nemlig medlem af det lokale byråd, skriver Bild.

Ordensmagten oplyser således til den tyske avis, at der faktisk er spor efter en gerningsmand, som politiet mener at have identificeret. Neumann selv er vred – trods godtgørelse:

– Respektér andres ejendom, siger hun.

Del din kommentar